Runder-currysoep

    Runder-currysoep

    4keer bewaard
    1uur


    58 personen hebben dit gemaakt

    Deze hartige soep komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Het is een goed recept als je van curry houdt, maar iets anders dan anders wilt.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gr runderstoofvlees in blokjes
    • 2 uien, gehakt
    • 2 eetlepels boter, of margarine
    • 1,5 liter runderbouillon
    • 2 theelepels currypoeder
    • 2 laurierblaadjes
    • 2 aardappels, in plakjes
    • 2 eetlepels azijn
    • 2 theelepels zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Braad de blokjes rundvlees en de uien in boter of margarine aan in een grote soeppan.
    2. Voeg de runderbouillon, curry en laurierblaadjes toe. Kook dit 30 minuten op laag vuur.
    3. Voeg de aardappels, azijn en zout toe. Laat 45 minuten tot een uur sudderen, tot de ingrediënten zacht zijn. Dien heet op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren