Runder-currysoep

    Runder-currysoep

    Foto recept: Runder-currysoep
    1

    Runder-currysoep

    (60)
    1uur


    58 personen hebben dit gemaakt

    Deze hartige soep komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Het is een goed recept als je van curry houdt, maar iets anders dan anders wilt.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gr runderstoofvlees in blokjes
    • 2 uien, gehakt
    • 2 eetlepels boter, of margarine
    • 1,5 liter runderbouillon
    • 2 theelepels currypoeder
    • 2 laurierblaadjes
    • 2 aardappels, in plakjes
    • 2 eetlepels azijn
    • 2 theelepels zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Braad de blokjes rundvlees en de uien in boter of margarine aan in een grote soeppan.
    2. Voeg de runderbouillon, curry en laurierblaadjes toe. Kook dit 30 minuten op laag vuur.
    3. Voeg de aardappels, azijn en zout toe. Laat 45 minuten tot een uur sudderen, tot de ingrediënten zacht zijn. Dien heet op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (60)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren