Gepaneerde Fish and Chips

    Gepaneerde Fish and Chips

    7keer bewaard
    15min


    34 personen hebben dit gemaakt

    Dit is mijn gepaneerde versie van Fish & Chips met een vissoort van beschermde vangst, zoals koolvis, zeebaars of rode snapper.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • plantaardige olie om te frituren
    • 1 ei, geklopt
    • 500 gr rode snapperfilet
    • 50 gr paneermeel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een grote koekenpan de olie tot 190°C verhitten.
    2. De filets in het geklopte ei dippen en door paneermeel halen.
    3. De vis voorzichtig in de hete olie laten glijden en goudbruin bakken. Kort laten uitlekken op keukenrol. Heet opdienen met 'chips' en 'mushy peas'.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    belle
    van
    1

    Gezonder gemaakt. met sla - 12 jul 2011

    belle
    van
    0

    wel de vis kruiden naar smaak - 12 jul 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren