Varkensfilet van de bbq

    Varkensfilet van de bbq

    4keer bewaard
    1uur15min


    168 personen hebben dit gemaakt

    Varkensfilet met knoflook, tijm en rozemarijn van de barbecue.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 groot stuk varkensfilet
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
    • kleine handvol versgehakte tijm
    • kleine handvol versgehakte rozemarijn
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Snij de varkensfilet in de lengte in tot halverwege. smeer het varkensvlees in met olijfolie.
    2. Steek de knoflook en ook de rozemarijn en tijm in de insnede. Bestrooi de varkensfilet met zout en peper.
    3. Verwarm de barbecue voor.
    4. Vet het rooster lichtjes in met olie. Leg het varkensvlees op de barbecue. Rooster deze ongeveer 1 uur, draai elke 15 minuten om, tot de interne temperatuur minstens 72 graden is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren