Gepaneerde kip met parmezaanse kaas

    (485)

    Een eenvoudig, snel en heerlijk gerecht. De Parmezaanse kaas maakt de gepaneerde kip extra stevig.


    460 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 50 gr paneermeel
    • 75 gr Parmezaanse kaas, geraspt
    • 1 dessertlepel Italiaanse dressing
    • 1 ei, geklopt
    • 5 kipfilets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. In een middelgrote kom paneermeel, Parmezaanse kaas en Italiaanse dressing mengen. De kipfilet in het ei dippen, vervolgens in de paneermeel. De gepaneerde kip op een bakplaat of in een ovenschaal leggen.
    3. 30-35 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot het vleessap helder is. De kip keren en nogmaals 15 minuten bakken.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (485)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties