Aardappeltjes met rozemarijn uit de oven

    (1)
    30 minuten

    Een heel eenvoudig recept voor aardappeltjes in de schil met rozemarijn uit de oven. Ook heel goed te bereiden op de barbecue.

    Nanda

    Groningen, Nederland
    22 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 450 gr krielaardappels in de schil, schoongeboend
    • 3 takjes rozemarijn, in kleinere stukjes gebroken
    • olijfolie
    • zout
    • paprika, ui, champignons (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de aardappeltjes 4 minuten voor in een pan kokend water, of in de magnetron. Snijd de paprika, ui en champignons in grove stukken.
    2. Verwarm de oven voor tot 200 graden C, of steek een barbecue aan. Gebruik een aluminium grill-bakje voor de barbecue of een ovenschaal voor in de oven en leg hierin de voorgekookte aardappeltjes, de paprika, ui en champignons. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met een beetje zout en de takjes rozemarijn.
    3. Zet de schaal 20 minuten in de oven (of 20 minuten op een barbecue met de deksel gesloten) tot de aardappeltjes helemaal gaar zijn.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Chantal
    van
    0

    Dit was heerlijk, combinatie met rozemarijn is erg lekker.  -  21 sep 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties