Frambozentaartjes

    (118)
    5 uur 15 minuten

    Dit zijn net kleine cheesecakes die je niet hoeft te bakken. Heerlijke gebakjes, vooral in de zomer. Je kunt ook bevroren frambozen gebruiken. Wel even laten uitlekken als je ze hebt ontdooid en gebruik het vocht in de frambozenpuree.


    123 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 65 gr koekkruimels
    • 25 gr pecannoten, in stukjes
    • 45 gr boter, gesmolten
    • 90 gr verse frambozen, gepureerd
    • 110 gr roomkaas
    • 300 ml gezoete gecondenseerde melk
    • 75 gr stijfgeslagen slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 5uur in de diepvries  ›  Klaar in:5uur15min 

    1. Bekleed een muffin bakvorm met 12 papieren vormpjes. Meng in een kom de koekkruimels met de stukjes pecannoot en gesmolten boter. Lepel dit mengsel gelijkmatig in de 12 vormpjes. Druk het mengsel met een lepel goed aan in de bodem. Pureer de frambozen en zet apart.
    2. Klop de roomkaas romig. Voeg de gecondenseerde melk toe en de helft van de frambozenpuree en mix door tot het goed gemengd is. Meng de stijfgeslagen slagroom er voorzichtig door.
    3. Lepel dit mengsel gelijkmatig in de vormpjes. Zet minstens 5 uur in de vriezer. Verwijder de papiertjes als je ze serveert. Leg ze op individuele bordjes en druppel wat van de overgebleven frambozenpuree over de taartjes. Garneer met een paar hele frambozen. Serveer bevroren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (118)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Valletjuh
    van
    0

    Et is heel lekker, maar het duurt heel lang om het te maken en voordat het klaar is !  -  23 sep 2013

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren