Gepaneerde varkensfilet

    Gepaneerde varkensfilet

    2keer bewaard
    45min


    690 personen hebben dit gemaakt

    Door het paneermeel blijft het vlees zelfs té gaar mals en sappig. En niet alleen varkensvlees, maar ook kipfilet.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 225 gr paneermeel
    • 8 eetlepels olijfolie
    • 2 hele varkensfilets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. De oven voorverwarmen op 220°C/gasstand 7.
    2. In een kom paneermeel en olijfolie tot een consistentie mengen die dik genoeg is om aangedrukt aan het vlees te plakken. De filets op een bakplaat of roostermandje leggen. Het vlees aan alle kanten royaal met paneermeel bedekken tot er geen vlees meer zichtbaar is.
    3. Minstens 35 minuten bakken tot een vleestemperatuur van 74°C is bereikt. Het vlees 10 minuten laten staan alvorens in plakjes te snijden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren