Asperges met Parmezaanse kruimellaag

    Asperges met Parmezaanse kruimellaag

    1keer bewaard
    35min


    26 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig topping van mayonaise, paneermeel en Parmezaanse kaas op kort gestoomde en gebakken asperges.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 bosje verse asperges, schoongemaakt uiteindes afgesneden
    • 200 gr mayonaise
    • 50 gr paneermeel
    • 40 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor tot 180 graden C.
    2. Zet een stoommandje in een pan. Schenk voldoende water in de pan, tot net onder het mandje. breng water aan de kook. Voeg de asperges toe, dek af en stoom tot ze net zacht zijn, in 2-6 minuten afhankelijk van de dikte.
    3. Leg de asperges in een ovenschaal. Verspreid hierover de mayonaise; bestrooi met paneermeel en Parmezaanse kaas.
    4. Bak in de voorverwarmde oven tot de kruimels en kaas goudbruin zijn, in ongeveer 20 minuten. Je kunt de grill nog even aanzetten voor een korstje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren