Suikervrije bessensorbet

    Suikervrije bessensorbet

    20keer bewaard
    1uur5min


    48 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een sorbet van bessen en een beetje slagroom voor een wat romige smaak. Gezoet met zoetstof.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 25 gr zoetstof
    • 250 ml water
    • 225 gr diepgevroren bosbessen, ontdooid
    • 225 gr diepgevroren bramen, ontdooid
    • 225 gr diepgevroren frambozen, ontdooid
    • 120 ml slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 1uur in de diepvries  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Los de zoetstof op in het water in een grote kom.
    2. Pureer de bessen in een blender of keukenmachine tot een glad geheel, en voeg het gezoete water beetje bij beetje toe. Schenk de room erdoor en pureer tot alles goed gemengd is.
    3. Schenk het mengsel in een ijsmachine en vries in tot het mengsel erg dik is. Eet er direct van en vries de rest in!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren