Caribische pastasalade met krab

    Caribische pastasalade met krab

    15keer bewaard
    1uur30min


    52 personen hebben dit gemaakt

    Deze exotische smaken maken deze pastasalade apart. Heerlijk gedurende de hele zomer.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 325 gr ongekookte fusilli pasta
    • 225 gr krabvlees, in vlokken
    • 1 rode paprika, in dunne reepjes
    • 1 mango, geschild, pit verwijderd en in blokjes gesneden
    • 2 eetlepels fijngehakte verse koriander
    • 1 jalapeno of groene peper, zonder pitjes en fijngehakt
    • 1 theelepel limoenrasp
    • 3 eetlepels vers limoensap
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel honing
    • 1/2 theelepel gemalen komijn
    • 1/2 theelepel gemberpoeder
    • 1/4 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur30min 

    1. Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook dit in 8-10 minuten beetgaar; giet af en spoel af met koud water.
    2. Doe de pasta, krab, rode paprika, mango, koriander en chilipeper in een grote kom en zet apart.
    3. Meng in een kleine kom met een garde de limoenrasp, limoensap, olijfolie, honing, komijn, gember en zout. Schenk dit over de salade, roer om zodat alles goed bedekt is en zet minstens een uur in de koelkast alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Een bijzondere combinatie van smaken, maar ik vond het een heerlijke pastasalade! Vooral de mango was een heerlijke toevoeging. - 01 jul 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren