Geroosterde asperges met citroen-dragon dressing

    Geroosterde asperges met citroen-dragon dressing

    11keer bewaard
    23min


    36 personen hebben dit gemaakt

    Geroosterde asperges met een dressing op basis van Franse mosterd, citroen en dragon. De dressing maakt echt de smaakpapillen los en de salade is snel bereid.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bosje groene asperges, schoongemaakt
    • 4 theelepels olijfolie
    • zeezout en gemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 eetlepel vers citroensap
    • 1 sjalotje, fijngesneden
    • 1 theelepel gedroogde dragon
    • 1/4 theelepel Franse mosterd
    • 1 theelepel olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:23min 

    1. De oven op de grillstand voorverwarmen en een bakplaat op ong. 10 cm van de warmtebron plaatsen.
    2. De asperges vermengen met 4 eetlepels olijfolie, zout en peper. Over de bakplaat verdelen en ong. 8 minuten roosteren tot ze net gaar zijn en lichtbruin beginnen te worden. Halverwege de baktijd de asperges eenmaal omdraaien.
    3. De dressing bereiden als de asperges garen: citroensap, sjalotjes, dragon, mosterd en olijfolie in een kommetje vermengen. Op smaak brengen met zout en peper. Als de asperges gaar zijn over een presenteerschaal verdelen en de dressing erover schenken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren