Saus van zure room, dille en kaviaar

    (7)
    1 uur 15 minuten

    Deze Zweedse saus smaakt heerlijk bij verse zalm en nieuwe aardappelen. Je kunt kaviaar in de meeste supermarkten vinden.


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 250 ml zure room
    • 225 gr creme fraiche
    • 120 ml mayonaise
    • 4 eetlepels fijngehakte verse dille
    • 1 snufje witte peper
    • 100 gr rode kaviaar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Meng de zure room, creme fraiche, mayonaise, verse dille en witte peper in een kom. Roer voorzichtig de kaviaar erdoor. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast voor serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (7)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren