Saus van zure room, dille en kaviaar

    Saus van zure room, dille en kaviaar

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur15min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze Zweedse saus smaakt heerlijk bij verse zalm en nieuwe aardappelen. Je kunt kaviaar in de meeste supermarkten vinden.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 250 ml zure room
    • 225 gr creme fraiche
    • 120 ml mayonaise
    • 4 eetlepels fijngehakte verse dille
    • 1 snufje witte peper
    • 100 gr rode kaviaar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Meng de zure room, creme fraiche, mayonaise, verse dille en witte peper in een kom. Roer voorzichtig de kaviaar erdoor. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast voor serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren