Thaise pindasaus

    Thaise pindasaus

    13keer bewaard
    5min


    77 personen hebben dit gemaakt

    Deze zoete en pittige pindasaus is heerlijk met kip of slawraps, of gewoon als dipsaus.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 80 ml heet water
    • 170 gr romige pindakaas
    • 5 eetlepels sojasaus
    • 2 eetlepels citroensap
    • 1 theelepel cayennepeper
    • 4 eetlepels siroop
    • 4 eetlepels droge sherry

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng alle ingrediënten in een grote kom en roer goed door. Schep in een serveerkom en serveer bij vlees of vis.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren