Kersencheesecake zonder bakken

    Kersencheesecake zonder bakken

    31keer bewaard
    2uur30min


    297 personen hebben dit gemaakt

    Probeer dit recept eens en je zult zien hoe eenvoudig het is om te maken. Je kunt de taart met elk soort fruit beleggen, maar kersenvulling uit blik geeft het een prachtige kleur.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • Voor de bodem
    • 100 gr koekkruimels (digestive koekjes)
    • 50 gr boter of margarine, zacht
    • 50 gr suiker (optioneel)
    • Voor de vulling
    • 225 gr roomkaas
    • 125 gr poedersuiker
    • 1 theelepel vanille extract
    • 250 ml slagroom, geklopt
    • 1 (400 gr) blikje kersen taartvulling

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur30min 

    1. Meng de koekkruimels, boter en suiker in een kom tot het goed gemengd en kruimelig is. Druk op de bodem van een taartvorm en probeer zo veel mogelijk ook de randen te bedekken.
    2. Klop de roomkaas, suiker en vanille in een kom tot een glad en smeerbaar mengsel. Klop de slagroom door het mengsel tot een glad geheel. Schenk het mengsel in de taartvorm. Strijk de bovenkant glad met een spatel en laat in de koelkast stevig worden, in ongeveer 2-3 uur. Verdeel de kersenvulling over de bovenkant en zet koud tot serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    1 van de beste cheescakes ever - 24 apr 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren