Thaise gember-knoflookmarinade

    (31)

    Ik heb dit recept van een Thaise vriend en ik gebruik het steeds weer om kip, varkensvlees en rundvlees mee te marineren. Het is het beste als je het vlees minstens 4 uur laat marineren. Daarna kun je het vlees grillen, roerbakken of op de bbq klaarmaken.


    45 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 3 eetlepels vissaus
    • 2 eetlepels rijstwijn (of droge sherry)
    • 1 eetlepel sesamolie
    • 4 eetlepels suiker
    • 1 eetlepel fijngehakte knoflook, of naar smaak
    • 2 eetlepels fijngehakte verse gemberwortel
    • 2 eetlepels honing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop met een garde de vissaus, rijstwijn, sesamolie, suiker, knoflook, gember en honing samen in een kom. Marineer het vlees 6 uur (of een nacht) alvorens het vlees te bereiden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (31)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren