Mascarponecreme met rode bessen

    Mascarponecreme met rode bessen

    14keer bewaard
    15min


    31 personen hebben dit gemaakt

    Ik heb bij mijn moeder een hele lading rode bessen uit de tuin meegenomen en toen dit dessert bedacht. Mijn dochter vindt rode besjes wat te zuur, maar in deze combinatie is ze er dol op.

    barbarella Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 400 gr rode bessen (een paar mooie trosjes voor garnering bewaren)
    • 2 volle eetlepels poedersuiker
    • 400 gr mascarpone
    • 200 ml slagroom
    • 2 + 1 zakjes vanillesuiker
    • 1 theelepel vanille essence
    • 4 eetlepels volle melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Rode bessen schoonmaken, takjes verwijderen en in een kom doen. Met poedersuiker bestrooien, voorzichtig mengen en 20 minuten laten trekken.
    2. Slagroom met 1 pakje vanillesuiker stijf slaan. In een andere kom mascarpone met melk, 2 pakjes vanillesuiker en vanille essence mengen.
    3. De besjes, slagroom en mascarponecreme voorzichtig mengen, glad strijken en met een takje rode besjes versieren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren