Inloggen Aanmelden

Gerstsoep met rundvlees

Een eenvoudige, gezonde en heerlijke soep!

BRYNN1

Ingrediënten
Porties: 20 

  • 450 gr runderstoofvlees in blokjes
  • 1 ossenstaart
  • 4 eetlepels parelgort
  • 3 wortelen, geschild
  • 1 hele geschilde ui
  • 3 stengels selderie
  • zout naar smaak

Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

  1. In een grote stoofpan (6 liter) rundvlees, ossenstaart, gort en wortel samenvoegen. De pan tot 5 cm onder de rand met water vullen. Aan de kook brengen en op een laag vuur 1 uur laten sudderen.
  2. Ui en selderie toevoegen, met zout op smaak brengen en nogmaals 2 uur laten sudderen.
  3. Ui, wortel, bot en selderie verwijderen. Met een krokant broodje serveren.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties