Gerstsoep met rundvlees
1 / 1 Foto van:  Meg
Blader

Gerstsoep met rundvlees

Een eenvoudige, gezonde en heerlijke soep!

BRYNN1

Ingrediënten

Porties: 20 

  • 450 gr runderstoofvlees in blokjes
  • 1 ossenstaart
  • 4 eetlepels parelgort
  • 3 wortelen, geschild
  • 1 hele geschilde ui
  • 3 stengels selderie
  • zout naar smaak

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

  1. In een grote stoofpan (6 liter) rundvlees, ossenstaart, gort en wortel samenvoegen. De pan tot 5 cm onder de rand met water vullen. Aan de kook brengen en op een laag vuur 1 uur laten sudderen.
  2. Ui en selderie toevoegen, met zout op smaak brengen en nogmaals 2 uur laten sudderen.
  3. Ui, wortel, bot en selderie verwijderen. Met een krokant broodje serveren.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?

Meer receptencollecties