Gerstsoep met rundvlees

    Gerstsoep met rundvlees

    2keer bewaard
    3uur10min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige, gezonde en heerlijke soep!

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 450 gr runderstoofvlees in blokjes
    • 1 ossenstaart
    • 4 eetlepels parelgort
    • 3 wortelen, geschild
    • 1 hele geschilde ui
    • 3 stengels selderie
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. In een grote stoofpan (6 liter) rundvlees, ossenstaart, gort en wortel samenvoegen. De pan tot 5 cm onder de rand met water vullen. Aan de kook brengen en op een laag vuur 1 uur laten sudderen.
    2. Ui en selderie toevoegen, met zout op smaak brengen en nogmaals 2 uur laten sudderen.
    3. Ui, wortel, bot en selderie verwijderen. Met een krokant broodje serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren