Frambozen-charlotte met kwark

    Frambozen-charlotte met kwark

    11keer bewaard
    12uur30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze charlotte met frambozen is zeer licht, want het is met kwark bereid. Het duurt zeker 8-12 uur voordat de vulling helemaal stijf is.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pakje lange vingers
    • 400 gr frambozen (vers of diepvries)
    • 500 gr kwark
    • 1 1/2 zakje witte gelatine
    • 100 gr suiker
    • 2 zakjes vanillesuiker
    • verse frambozen om mee te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 12uur in de koelkast  ›  Klaar in:12uur30min 

    1. Frambozen kort laten koken en door een zeef drukken. Je hebt 250 ml frambozensap nodig. Laat afkoelen.
    2. Lange vingers in de lengte doorsnijden. Een springvorm van 23 cm met plasticfolie bedekken. Zet de lange vingers met de gesuikerde kant naar buiten langs de randen.
    3. Gelatine volgens de verpakking laten weken en oplossen. Kwark met frambozensap, suiker en vanillesuiker met een electrische mixer opkloppen, totdat de suiker is opgelost.
    4. Gelatine erdoor mixen en de vulling in de vorm gieten. Direct in de koelkast zetten en in 8-12 uur stevig laten worden. Daarna met frambozen garneren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren