Roergebakken champignons met knoflook

    Roergebakken champignons met knoflook

    14keer bewaard
    20min


    72 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke gesauteerde knoflookchampignons in een sausje van rode wijn. Heerlijk bij biefstuk.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel boter
    • 1 kg verse champignons, in schijfjes
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gedroogde basilicum
    • 250 ml rode wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een koekenpan op een middelhoog vuur de boter verhitten. Champignons en knoflook toevoegen en in ong. 10 minuten de champignons licht goudbruin bakken. Basilicum erdoor roeren.
    2. Het vuur laag zetten en de wijn toevoegen. Laten sudderen tot de meeste wijn verdampt is en direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren