Roergebakken champignons met knoflook

    (74)

    Heerlijke gesauteerde knoflookchampignons in een sausje van rode wijn. Heerlijk bij biefstuk.


    77 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel boter
    • 1 kg verse champignons, in schijfjes
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gedroogde basilicum
    • 250 ml rode wijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een koekenpan op een middelhoog vuur de boter verhitten. Champignons en knoflook toevoegen en in ong. 10 minuten de champignons licht goudbruin bakken. Basilicum erdoor roeren.
    2. Het vuur laag zetten en de wijn toevoegen. Laten sudderen tot de meeste wijn verdampt is en direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (74)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren