Gebakken Sint Jakobsschelpen

    Gebakken Sint Jakobsschelpen

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    109 personen hebben dit gemaakt

    U zult verbaasd zijn hoe snel dit gerecht op tafel staat! Knoflook en rozemarijn worden voor het opdienen uit de pan gehaald, plet de knoflook dus met een mes en laat de takjes rozemarijn heel.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 60 gr boter
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • 2 takjes verse rozemarijn
    • 450 gr Sint Jakobsschelpen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een middelgrote koekenpan op een middelhoog vuur de boter smelten. De geplette knoflook en hele rozemarijntakjes toevoegen. Sint Jakobsschelpen toevoegen en 2 minuten per kant (of tot gewenste gaarheid) laten bakken. Knoflook en rozemarijn verwijderen en opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren