Aardappelpuree met knoflook en kaas

    Aardappelpuree bereid met karnemelk. Cheddar kaas en paprikapoeder voegen wat meer pit toe.


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kg bloemige aardappelen, geschild, in dunne schijfjes
    • 6 tenen knoflook, gepeld
    • 4 eetl. karnemelk
    • 100 g geraspte Cheddarkaas
    • ½ theel. paprikapoeder
    • zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de aardappelschijfjes met de knoflook in een pan met kokend water in circa 10 minuten gaar.
    2. Giet ze af en prak ze met de karnemelk, kaas, het paprikapoeder en zout naar smaak. Serveer de puree direct.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties