Aardappelpuree met knoflook en kaas

    Aardappelpuree met knoflook en kaas

    11keer bewaard
    20min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Aardappelpuree bereid met karnemelk. Cheddar kaas en paprikapoeder voegen wat meer pit toe.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kg bloemige aardappelen, geschild, in dunne schijfjes
    • 6 tenen knoflook, gepeld
    • 4 eetl. karnemelk
    • 100 g geraspte Cheddarkaas
    • ½ theel. paprikapoeder
    • zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de aardappelschijfjes met de knoflook in een pan met kokend water in circa 10 minuten gaar.
    2. Giet ze af en prak ze met de karnemelk, kaas, het paprikapoeder en zout naar smaak. Serveer de puree direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren