Artisjokkendipsaus

    Een dip gemaakt van artisjokken, heerlijk als hapje, amuse of voorgerecht met wat crackers of pitabrood.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 blik (à 400 g) artisjokkenharten, uitgelekt en kleingesneden
    • 60 g geraspte Parmezaanse kaas
    • 4 eetl. slanke mayonaise
    • 1 teen knoflook, gepeld en fijngesneden
    • 1 eetl. citroensap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 8min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:28min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vermeng in een middelgrote kom de artisjokken, kaas, mayonaise, knoflook en het citroensap. Schep het mengsel in een kleine, oningevette ovenschaal. Plaats het onafgedekt 20 minuten in de oven, of tot het borrelt en licht kleurt.
    2. Serveer deze dipsaus warm, lauwwarm of koud met hartige koekjes of toastjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren