Bagels met kruidige kaas

    Bagels met kruidige kaas

    1keer bewaard
    10min


    Maak dit als eerste!

    Een vleugje peterselie geeft gerechten een frisse kleur en smaak. Een flinke hoeveelheid levert een behoorlijke dosis vitamine C.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 g magere verse kaas
    • 2 bosuitjes, fijngesneden
    • ½ bosje peterselie, fijngesneden
    • 2 eetl. fijngesneden dille
    • 1 eetl. fijngesneden dragon
    • zout en peper naar smaak
    • 4 bagels
    • ½ komkommer, in dunne schijfjes
    • 3 tomaten, in dunne schijfjes
    • 1 rode ui, in dunne ringen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Roer in een kom de kaas los met de bosuitjes, peterselie, dille en dragon. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    2. Snijd de bagels horizontaal doormidden. Beleg ze met het kaasmengsel. Schik hierop de komkommerschijfjes, tomatenschijfjes en uienringen. Serveer de bagels direct.

    FRIS IDEE

    Wilt u een milder kaasmengsel, gebruik dan slechts 2 eetlepels peterselie. Houdt u van pittig, vervang de peterselie dan door 1 bosje waterkers: verwijder harde steeltjes en snijd het blad fijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren