Balsamico-bieten met geroosterde pecannoten

    Balsamico-bieten met geroosterde pecannoten

    2keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Bieten zijn rijk aan natuurlijke suikers en leveren daarom veel energie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 20 g pecannoten, fijngehakt
    • 2 eetl. balsamicoazijn
    • 1 theel. suiker
    • 10 g boter of margarine
    • 3 gare bieten, gepeld, in schijfjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verhit een droge koekenpan op matig vuur en rooster hierin de pecannoten onder regelmatig omscheppen circa 4 min. Schep ze op een bord.
    2. Laat de pan enigszins afkoelen. Verwarm op laag vuur de azijn met de suiker en boter. Voeg de bietenschijfjes toe. Laat ze in circa 5 min. goed doorwarmen, waarbij u alle vocht laat verdampen. Breng op smaak met peper en zout. Strooi de noten erover en serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren