Balsamico-bieten met geroosterde pecannoten

    Bieten zijn rijk aan natuurlijke suikers en leveren daarom veel energie.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 20 g pecannoten, fijngehakt
    • 2 eetl. balsamicoazijn
    • 1 theel. suiker
    • 10 g boter of margarine
    • 3 gare bieten, gepeld, in schijfjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verhit een droge koekenpan op matig vuur en rooster hierin de pecannoten onder regelmatig omscheppen circa 4 min. Schep ze op een bord.
    2. Laat de pan enigszins afkoelen. Verwarm op laag vuur de azijn met de suiker en boter. Voeg de bietenschijfjes toe. Laat ze in circa 5 min. goed doorwarmen, waarbij u alle vocht laat verdampen. Breng op smaak met peper en zout. Strooi de noten erover en serveer direct.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties