Gevulde champignons met gorgonzola en geroosterde ui

    Gevulde champignons met gorgonzola en geroosterde ui

    20keer bewaard
    25min


    70 personen hebben dit gemaakt

    Champignons gevuld met gorgonzola en afgemaakt met geroosterde uienringen. Een heerlijk voor- of bijgerecht of voor een barbecue.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 gr verse champignons, stam verwijderd
    • 225 gr gorgonzola
    • 3 middelgrote uien, in ringen
    • 4 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:25min 

    1. De barbecue goed heet laten worden en een rooster licht met olie invetten. Vul de champignonhoedjes met brokjes blauwe kaas.
    2. De uienringen en champignons met de kaaskant naar boven op het rooster leggen. De ui regelmatig keren tot ze gaar zijn. (De champignons niet keren). Roosteren tot de blauwe kaas gesmolten is en de ui gaar. Champignons op een presenteerschaal leggen en garneren met een laagje geroosterde ui.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren