Glutenvrij brood

    (108)
    1 uur 10 minuten

    Een heerlijk brood zonder een spoortje gluten.


    114 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 ei
    • 80 ml eiwit
    • 1 eetlepel appelazijn
    • 60 ml koolzaadolie
    • 60 ml honing
    • 350 ml magere melk, verwarmd
    • 1 theelepel zout
    • 1 eetlepel xanthaangom
    • 70 gr tapiocameel
    • 4 eetlepels kikkererwtenmeel
    • 4 eetlepels gierst
    • 160 gr
    • 160 gr volkoren rijstmeel
    • 1 eetlepel droog gist

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. De ingrediënten volgens de instructies van de fabrikant aan de broodmachine toevoegen. Selecteer het menu en druk op Start. Als het menu 5 minuten op gang is de structuur van het deeg controleren. Eventueel meer rijstmeel of vocht toevoegen.
    2. Als het brood gaar is 10-15 minuten laten afkoelen alvorens het uit de bakvorm te verwijderen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (108)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties