Beoordelingen & opmerkingen (6)

Courgette-worteltaart

Wortelen zijn rijk aan bètacaroteen: deze antioxidant beschermt tegen ziekten.
Beoordelingen (6)


13 jan 2014
Beoordeeld door: joseestienen
Gemakkelijk en lekker! Dat hebben we graag. Bij gebrek aan dille basilicum gebruikt en voor de 'bite' noten toegevoegd. In dit geval cashewnoten, maar kan vlgs mij ook met walnoten, pistache of whatever. Fijn recept om te variëren en combineren met andere groenten. Dankjewel!
 
11 sep 2013
Beoordeeld door: Coeliaak
Geweldig lekker en makkelijk te maken én bovendien glutenvrij!
 
19 mei 2012
Beoordeeld door: mariskameints
Goedkoop en erg lekker, kan bovendien bijna niet mislukken!
 
08 jul 2017
Beoordeeld door: dpvdm
Lekker, makkelijk en idd glutenvrij, ideaal met een coeliakiepatient in huis. Niet snel, door de oventijd. Gemaakt met courgettes en worteltjes uit opa's tuin. Dille had ik niet in huis en de kaas werd een restje mosterdkaas dat op mocht. Hoeveelheden vermeerderd, twee courgettes, vijf wortels, drie eieren en 200 gr. kaas. Wortelrasp meegebakken met de courgettes, was bang dat het anders niet gaar zou worden.
 
07 mei 2015
Beoordeeld door: roesoes
Super lekker, helemaal blij! Hier ook geen dille maar basilicum gebruikt. Ook heb ik ipv gewone melk, rijstmelk gebruikt. Ik heb zonnebloempitten gebruikt en ik vraag mij af of het nodig is om de courgette zo lang te bakken. Volgens mij kan het minder lang want in de oven worden ze ook flink verhit en verliezen ze zo veel vitamines. Misschien is zelfs alles raw een optie. Dat ga ik de volgende keer proberen.
 
11 mei 2014
Beoordeeld door: Maria16
Ga het maken, lijkt heerlijk, vraagje; kan ik deze taart ook 2 dagen van te voren maken ?
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht

User's IP: 54.166.172.180