Farfalle met mozzarella en verse tomaten

    Farfalle met mozzarella en verse tomaten

    10keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Altijd een inspiratie voor snelle, gezonde maaltijden; pasta bevat weinig vet en zit vol eiwit en is dus een gezonde keuze.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 g farfalle (pasta)
    • 2½ dl tomatenpastasaus (zonder zout)
    • 175 g tomaten
    • 3 eetl. fijngesneden verse basilicum, in dunne sliertjes
    • ½ theel. suiker
    • zout
    • 200 g (mini)mozzarella, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook in een grote pan met kokend water de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
    2. Verwarm intussen de tomatensaus in een grote koekenpan tot het kookpunt. Voeg de verse tomaten, basilicum, suiker en een snufje zout toe. Laat alles goed doorwarmen.
    3. Schep de saus in een grote schaal. Voeg de warme pasta en de kaasblokjes toe. Schep alles goed om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren