Glutenvrije pindakaas koekjes

    Glutenvrije pindakaas koekjes

    20keer bewaard
    22min


    273 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk glutenvrij recept! In deze koekjes zijn pecannoten erg lekker, maar u kunt ook pinda's of andere noten gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 15 

    • 500 gr pindakaas
    • 300 gr suiker
    • 4 eieren, geklopt
    • 300 gr chocolate chips (eventueel)
    • 180 gr gehakte pecannoten (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. Een bakplaat met bakpapier beleggen.
    2. Pindakaas, eieren en suiker tot een glad geheel mengen. Eventueel chocolate chips en noten erdoor roeren. Gebruik een eetlepel om het beslag in koekjes over de bakplaat te verdelen.
    3. In 10-12 minuten lichtbruin bakken. De koekjes gedurende 5-10 minuten op de bakplaat laten afkoelen en vervolgens eraf halen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    Heyya
    van
    2

    Lekkere koekjes - ook voor glutenetenden. Als ze gebakken zijn zou je niet zeggen dat er geen meel in zit. Op de Amerikaanse site stond als tip om er bijvoorbeeld kokos door te doen. Heb zelf bij de koekjes door de helft kokos gedaan en door de andere helft chocoladebrokken. Erg lekker! - 06 mei 2010

    van
    0

    Mislukt, ik heb alles gedaan zoals er stond maar in de oven kwam er heel erg veel vocht uit. Bovendien smaakte het niet super lekker. (Mijn mening) - 07 okt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren