Garnalencocktail

    Garnalencocktail

    12keer bewaard
    10min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk voorgerecht van garnalenspiesjes met sla en pittige tomatensaus.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 125 g tomatensaus (zonder toegevoegd zout)
    • 2 eetl. worcestershiresaus
    • 2 eetl. zure room
    • 1 eetl. citroensap
    • ½ theel. tabasco
    • 375 g gare middelgrote garnalen, gepeld (behalve de staartpunten)
    • 12 jonge blaadjes bindsla (little gem)
    • 4 plukjes verse dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Vermeng in een kommetje de tomatensaus, worcestershiresaus, zure room, het citroensap en de tabasco.
    2. Steek de garnalen aan 4 houten satéstokjes. Schep de saus in 4 schaaltjes, plaats in elke een spiesje en garneer dit met de slablaadjes en plukjes dille.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren