Gazpacho

    2 uur 30 minuten

    .


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kg tomaten, kleingesneden
    • 1 rode paprika, in blokjes van 5 mm
    • 1 groene paprika, in blokjes van 5 mm
    • 1 kleine rode ui, fijngesneden
    • 1 stengel bleekselderij, in blokjes van 5 mm
    • 3 eetl. rode-wijnazijn
    • ½ theel. gemalen korianderzaad (ketoembar)
    • ½ theel. tabasco
    • zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur30min 

    1. Vermeng in een grote kom de tomaten, paprika's, ui, bleekselderij, azijn, koriander, tabasco en zout naar smaak. Voeg 2½ dl ijs-koud water toe.
    2. Plaats de soep 2 uur in de koelkast, of tot hij door en door koud is. Schep hem in kommen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties