Gegrilde gemarineerde zwaardvis

    Gegrilde gemarineerde zwaardvis

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur20min


    Maak dit als eerste!

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetl. tomatenpuree
    • 1½ eetl. balsamicoazijn
    • 2 theel. olijfolie
    • 1 theel. tabasco
    • ½ theel. gedroogde oregano
    • ½ theel. gemalen gember (djahé)
    • zout
    • 4 moten zwaardvis (elk 175 g)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1uur10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Vermeng in een ondiepe schaal het tomatenconcentraat, de azijn, olie, tabasco, oregano, gember en een snufje zout. Wrijf de vismoten hiermee aan beide kanten in. Laat ze afgedekt minstens 1 uur marineren in de koelkast.
    2. Verwarm een grill voor. Neem de vismoten uit de marinade (bewaar deze). Gril ze 4 minuten op 15 cm afstand van de warmtebron. Keer ze, bestrijk ze met marinade en gril ze nogmaals 4 minuten, of tot ze precies gaar zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren