Geroosterde zoete aardappelen met knoflook

    .


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 4 

    • 1½ eetl. olijfolie
    • 8 tenen knoflook, ongepeld
    • 2 theel. verse rozemarijnnaaldjes
    • 1 kg zoete aardappelen (bataten), geschild en in dunne schijfjes gesneden
    • zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Vermeng in een grote ovenschaal de olie, knoflook en rozemarijn. Verhit deze 5 minuten in de oven.
    2. Schep de aardappelschijfjes in de schaal. Rooster ze 40 minuten onder af en toe omscheppen, tot ze gaar zijn. Strooi er wat zout over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren