Griekse snijbonen

    (149)
    1 uur 15 minuten

    Een lekkere combinatie van snijboon, ui en tomaat heerlijk gaar gesudderd!


    131 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 180 ml olijfolie
    • 225 gr ui, fijngesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 kg verse snijbonen
    • 3 grote tomaten, in blokjes
    • 2 theelepels suiker
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 55min  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. In een grote koekenpan op een middelhoog vuur de olijfolie verhitten en daarin ui en knoflook al roerend gaar bakken.
    2. In een verhitte pan snijboon, tomaat, suiker en zout 45 minuten op een kleine vlam koken tot de bonen gaar zijn.

    Tip

    Je kunt ook sperziebonen gebruiken in plaats van snijbonen

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (149)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    berts
    van
    0

    De snijbonen vervagen, in dit samenspel van ingrediënten. Lekker op een warme zomeravond. Ik heb er gekruide kebab (800 gram) door gedaan. Echt lekker  -  08 jun 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties