Groene salade met reepjes vlees

    Donkergroene slablaadjes bevatten meer vitaminen en mineralen dan lichtgroene.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bosje peterselie, blaadjes losgemaakt
    • 1 eetl. kappertjes, uitgelekt
    • 1 eetl. mosterd
    • 1 eetl. witte wijnazijn
    • 1 teen knoflook, fijngesneden
    • 3 eetl. olijfolie
    • 2 eetl. kippenbouillon, ontvet
    • 1 eetl. plantaardige olie
    • 450 g kogelbiefstuk, in reepjes van 6 mm dik
    • 1 kleine krop bindsla, in stukjes gescheurd, of spinazieblaadjes
    • 1 grote rode paprika, in reepjes
    • ½ rode ui, in dunne ringen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:22min 

    1. Doe de peterselie, kappertjes, mosterd, azijn, knoflook, olijfolie en bouillon in een keukenmachine of blender en vermeng alles tot een gladde dressing.
    2. Verhit de olie in een middelgrote koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Schep de plakjes biefstuk hierin circa 2 min. om. Schep ze op een bord en laat ze afkoelen.
    3. Vermeng de slablaadjes, paprika en uienringen in een schaal. Schik de reepjes biefstuk erop. Geef de dressing erbij.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren