Krabkoekjes met relish van tomaat en avocado

    Krabkoekjes met relish van tomaat en avocado

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    Maak dit als eerste!

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 grote tomaat, fijngesneden
    • ½ kleine avocado, fijngesneden
    • 2 eetl. fijngesneden korianderblad of bladpeterselie
    • 1½ eetl. geraspte rode ui
    • 3 theel. limoensap
    • ¼ theel. tabasco
    • zout
    • 1 sneetje stevig wit casinobrood, verkruimeld
    • 3 eetl. magere melk
    • 500 g gaar krabvlees
    • 1½ eetl. slanke mayonaise
    • 3 eetl. droog broodkruim of paneermeel
    • 1 eetl. plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:35min 

    1. Vermeng in een middelgrote kom de tomaat, avocado, koriander, ui, het limoensap, de Tabasco en een snufje zout. Plaats deze relish tot gebruik afgedekt in de koelkast.
    2. Vermeng in een middelgrote kom het brood met de melk. Roer er de krab en de mayonaise door. Vorm hiervan 8 koekjes. Wentel ze door het droge broodkruim.
    3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de krabkoekjes aan elke kant 2 minuten, of tot ze goudbruin kleuren. Leg ze op een bakplaat en bak ze 5 minuten in de oven, of tot ze door en door warm zijn. Serveer ze met de relish.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren