Nieuwe aardappelen uit de oven
1 / 1 Foto van:  Myrrhe Buffing
Blader

Nieuwe aardappelen uit de oven

Aardappeltjes gebakken in de oven met knoflook en rozemarijn.

Myrrhe Buffing

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 1½ plantaardige olie
  • 4 tenen knoflook, ongepeld
  • 1 eetl. verse rozemarijnnaaldjes
  • 1 kg niet te kleine (rode) krieltjes, in vieren gesneden
  • grof zeezout

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 55min  ›  Klaar in:1uur 

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Sprenkel de olie in een ovenschaal van 23 × 33 cm. Voeg de tenen knoflook en de rozemarijnnaaldjes toe. Verwarm ze 5 minuten in de oven.
  2. Schep de krieltjes erin. Rooster ze 50 minuten onder regelmatig omscheppen, of tot ze gaar zijn. Strooi er zout naar smaak over.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?

Meer receptencollecties