Inloggen Aanmelden

Nieuwe aardappelen uit de oven

Aardappeltjes gebakken in de oven met knoflook en rozemarijn.

Myrrhe Buffing

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 1½ plantaardige olie
  • 4 tenen knoflook, ongepeld
  • 1 eetl. verse rozemarijnnaaldjes
  • 1 kg niet te kleine (rode) krieltjes, in vieren gesneden
  • grof zeezout

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 55min  ›  Klaar in:1uur 

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Sprenkel de olie in een ovenschaal van 23 × 33 cm. Voeg de tenen knoflook en de rozemarijnnaaldjes toe. Verwarm ze 5 minuten in de oven.
  2. Schep de krieltjes erin. Rooster ze 50 minuten onder regelmatig omscheppen, of tot ze gaar zijn. Strooi er zout naar smaak over.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties