Nieuwe aardappelen uit de oven

    Nieuwe aardappelen uit de oven

    7keer bewaard
    1uur


    7 personen hebben dit gemaakt

    Aardappeltjes gebakken in de oven met knoflook en rozemarijn.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1½ plantaardige olie
    • 4 tenen knoflook, ongepeld
    • 1 eetl. verse rozemarijnnaaldjes
    • 1 kg niet te kleine (rode) krieltjes, in vieren gesneden
    • grof zeezout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 55min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Sprenkel de olie in een ovenschaal van 23 × 33 cm. Voeg de tenen knoflook en de rozemarijnnaaldjes toe. Verwarm ze 5 minuten in de oven.
    2. Schep de krieltjes erin. Rooster ze 50 minuten onder regelmatig omscheppen, of tot ze gaar zijn. Strooi er zout naar smaak over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren