Hawaïaanse Rumaki

    Hawaïaanse Rumaki

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Rumaki is een Hawaïaans voorgerecht. De recepten kunnen variëren, maar deze is eenvoudig en heerlijk. Met uitzondering van de kippenlever net als de originele rumaki.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 2 blikjes (200 gr) hele waterkastanjes
    • 450 ml teriyakisaus
    • 450 gr doorregen spek

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. De kastanjes afgieten en in een kom in teriyakisaus zetten. Laat de kastanjes minstens 2 uur in de koelkast staan.
    2. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    3. De kastanjes uit de koelkast halen en goed afgieten. Halveer de plakjes bacon tot een lengte van ong. 8 cm. Wikkel de kastanjes in de bacon en de rolletjes vastzetten met een cocktailprikker.
    4. Leg de rolletjes op een bakplaat. In de voorverwarmde oven bakken tot de bacon krokant is. Warm serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren