Pastasalade met rosbief

    Pastasalade met rosbief

    13keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een elegante, lekkere én gezonde salade.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 225 g korte pasta, bijv. rotelle
    • 450 g broccoliroosjes of broccoli-asperge
    • 300 g rauwe rosbief, bijgesneden
    • 3 dl yoghurt
    • 3 eetl. slanke mayonaise
    • 1 eetl. balsamicoazijn
    • klein bosje basilicum, blaadjes losgemaakt
    • 1 theel. zout
    • 450 g pomodoretomaten, in vieren gesneden
    • 1 rode ui, in dunne halve ringen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:45min 

    1. Kook in licht gezouten water de pasta beetgaar volgens de verpakking. Voeg 2 min. voor het einde de broccoli toe. Giet de pasta en broccoli af.
    2. Verwarm intussen de grill voor. Leg de rosbief op 10 cm afstand van de warmtebron en gril het vlees aan elke kant 4 min. (rood), of tot het naar wens is. Snijd het vlees dwars in dunne plakjes.
    3. Pureer in een keukenmachine de yoghurt, mayonaise en azijn met het basilicum en het zout. Schenk deze dressing in een grote slakom.
    4. Voeg de plakjes vlees plus het uitgelopen vleessap toe en schep dit om. Voeg de pasta, broccoli, tomaten en ui toe en schep alles nogmaals om. (U kunt deze salade van tevoren bereiden en tot gebruik in de koelkast bewaren.)

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren