Pilaf met uien en orzo

    .


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 6 

    • 2 theel. plantaardige olie
    • 750 g uien, fijngesneden
    • 6 bosuitjes, fijngesneden
    • 2 tenen knoflook, uitgeperst
    • 150 g orzo (rijstvormige pasta)
    • 2½ dl kippenbouillon
    • 4 eetl. geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verhit de olie in een middelgrote pan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de uien, bosuitjes en knoflook afgedekt 7 minuten, of tot de uien gaar zijn. Neem het deksel van de pan en bak ze nog 5 minuten onder af en toe omscheppen.
    2. Schep de orzo erdoor. Voeg de bouillon en 2½ dl water toe. Breng dit aan de kook. Kook de pilaf afgedekt 20 minuten op laag vuur. Schep de Parmezaanse kaas erdoor.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties