Pilaf met uien en orzo

    Pilaf met uien en orzo

    Voeg toe aan favorieten!
    50min


    Maak dit als eerste!

    .

    Ingrediënten
    Opbrengst: 6 

    • 2 theel. plantaardige olie
    • 750 g uien, fijngesneden
    • 6 bosuitjes, fijngesneden
    • 2 tenen knoflook, uitgeperst
    • 150 g orzo (rijstvormige pasta)
    • 2½ dl kippenbouillon
    • 4 eetl. geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verhit de olie in een middelgrote pan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de uien, bosuitjes en knoflook afgedekt 7 minuten, of tot de uien gaar zijn. Neem het deksel van de pan en bak ze nog 5 minuten onder af en toe omscheppen.
    2. Schep de orzo erdoor. Voeg de bouillon en 2½ dl water toe. Breng dit aan de kook. Kook de pilaf afgedekt 20 minuten op laag vuur. Schep de Parmezaanse kaas erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren