Ribjes met honingsaus uit de slow cooker

    Ribjes met honingsaus uit de slow cooker

    44keer bewaard
    5uur10min


    377 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk malse ribjes met een honing-ahornsaus uit de slow cooker.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 ml runderbouillon
    • 2 eetlepels mosterd
    • 4 eetlepels honing
    • 125 ml water
    • 4 eetlepels barbecuesaus
    • 4 eetlepels ketjap
    • 4 eetlepels ahornsiroop
    • 1,25 kg varkenslende of spareribs

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur10min 

    1. In de slow cooker runderbouillon, mosterd, honing, water, barbecuesaus, ketjap en ahornsiroop vermengen. De ribjes lossnijden en ongeveer een gelijke hoeveelheid vlees aan beide zijden van het bot laten. In de slow cooker onder saus zetten. Als u niet genoeg saus hebt, kunt u een beetje water of bouillon toevoegen.
    2. Afdekken en gedurende 5 uur op hoge stand koken tot het vlees makkelijk van het bot komt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    van
    0

    Heerlijke spareribs, omdat ik geen ahornsiroop in huis had dit vervangen door stroop. Vlees (goede kwaliteit spareribs van de slager met veel vlees eraan) was om te zuigen. Mosterd vond ik totaal niet overheersen, milde mosterd gebruikt. Van de week gaat de crock-pot weer aan met spareribs, heb wat ingeslagen bij de slager hihi. - 01 jan 2016

    van
    0

    Afgelopen avond gemaakt. De ingrediënten zagen er veel belovend uit, heb mij 100% gehouden aan het recept, geen enkele druppel van afgeweken, maar ik vind ze niet lekker. Misschien komt dat door de mosterd, deze is overheersend (normale Franse Mosterd gebruikt trouwens). Daarnaast is 5 uur in de slow cooker te lang, het vlees viel als draadjesvlees uit elkaar. Toch bedankt voor het delen! - 03 mei 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren