Roergebakken paksoi met knoflooksaus

    Roergebakken paksoi met knoflooksaus

    1keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 theel. arachideolie
    • 10 tenen knoflook, uitgeperst
    • 1 eetl. fijngesneden verse gemberwortel
    • 3 eetl. kippenbouillon
    • 1 rode paprika, in ruitjes van 1 cm
    • 2 wortels, overlangs gehalveerd en in dunne plakjes gesneden
    • 400 g fijngesneden paksoi of witte kool
    • 1 theel. suiker
    • 2 theel. oosterse sesamolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de arachideolie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur. Bak hierin de knoflook en gember 1 minuut, tot ze wat zachter zijn. Voeg de bouillon en 3 eetlepels water toe. Laat de knoflook en gember afgedekt 7 minuten sudderen, tot ze heel zacht zijn.
    2. Voeg de paprika en wortels toe en verwarm ze 1 minuut. Schep de paksoi erdoor. Strooi er de suiker en een snufje zout over en laat de groenten 4 minuten sudderen (of 6 minuten als u witte kool gebruikt), tot ze beetgaar zijn. Sprenkel de sesamolie over de groenten en serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren