Hot fudge saus

    (37)

    Voor als je dol bent op chocola! Natuurlijk perfect voor roomijs, maar probeer het ook eens over cheesecake, cake of profiteroles . . . hmmmmm.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 110 gr chocolade
    • 125 gr boter
    • 1/2 theelepel zout
    • 600 gr suiker
    • 400 gr ongezoete gecondenseerde melk (koffiemelk)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Vul een au-bain-marie pan tot halverwege met water en breng aan de kook. Smelt de chocola, boter en zout in de bovenste pan. Voeg de suiker, 100 gr per keer, toe, en roer na iedere toevoeging.
    2. Voeg geleidelijk aan de gecondenseerde melk onder voortdurend roeren toe. Serveer het warm over roomijs. Extra saus kan in de koelkast bewaard worden en in de magnetron weer opgewarmd worden.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (37)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties