Hot fudge saus

    Hot fudge saus

    2keer bewaard
    30min


    Maak dit als eerste!

    Voor als je dol bent op chocola! Natuurlijk perfect voor roomijs, maar probeer het ook eens over cheesecake, cake of profiteroles . . . hmmmmm.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 110 gr chocolade
    • 125 gr boter
    • 1/2 theelepel zout
    • 600 gr suiker
    • 400 gr ongezoete gecondenseerde melk (koffiemelk)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Vul een au-bain-marie pan tot halverwege met water en breng aan de kook. Smelt de chocola, boter en zout in de bovenste pan. Voeg de suiker, 100 gr per keer, toe, en roer na iedere toevoeging.
    2. Voeg geleidelijk aan de gecondenseerde melk onder voortdurend roeren toe. Serveer het warm over roomijs. Extra saus kan in de koelkast bewaard worden en in de magnetron weer opgewarmd worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren