Romige dressing met basilicum en Parmezaanse kaas

    Romige dressing met basilicum en Parmezaanse kaas

    1keer bewaard
    5min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Zijdetahoe heeft een andere structuur dan gewone tahoe of tofu. Het is veel zachter en heeft haast een puddingachtige consistentie, perfect als basis voor sauzen en dressings.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 g zijdetahoe
    • 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas
    • 3 eetl. fijngesneden verse basilicum
    • 3 theel. Dijonmosterd
    • 1½ eetl. rode-wijnazijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Pureer in een keukenmachine de tahoe, Parmezaanse kaas en basilicum.
    2. Werk er de mosterd, azijn en 1 eetlepel water door, zodat u een gladde dressing krijgt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren