Romige dressing met basilicum en Parmezaanse kaas

    5 minuten

    Zijdetahoe heeft een andere structuur dan gewone tahoe of tofu. Het is veel zachter en heeft haast een puddingachtige consistentie, perfect als basis voor sauzen en dressings.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 g zijdetahoe
    • 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas
    • 3 eetl. fijngesneden verse basilicum
    • 3 theel. Dijonmosterd
    • 1½ eetl. rode-wijnazijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Pureer in een keukenmachine de tahoe, Parmezaanse kaas en basilicum.
    2. Werk er de mosterd, azijn en 1 eetlepel water door, zodat u een gladde dressing krijgt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)