Romige dressing met basilicum en Parmezaanse kaas

    Zijdetahoe heeft een andere structuur dan gewone tahoe of tofu. Het is veel zachter en heeft haast een puddingachtige consistentie, perfect als basis voor sauzen en dressings.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 g zijdetahoe
    • 3 eetl. geraspte Parmezaanse kaas
    • 3 eetl. fijngesneden verse basilicum
    • 3 theel. Dijonmosterd
    • 1½ eetl. rode-wijnazijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Pureer in een keukenmachine de tahoe, Parmezaanse kaas en basilicum.
    2. Werk er de mosterd, azijn en 1 eetlepel water door, zodat u een gladde dressing krijgt.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties