Romige polenta met kaas

    Romige polenta met kaas

    1keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 150 g maïsmeel (polenta)
    • 3½ dl magere melk
    • zout
    • cayennepeper
    • 200 g feta of milde geitenkaas, verkruimeld

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Roer in een kommetje het maïsmeel en 2½ dl melk tot een glad mengsel.
    2. Breng in een middelgrote pan met zware bodem 3½ dl water en de resterende melk met een snufje zout en een snufje cayennepeper aan de kook op laag vuur. Schenk er al roerend het polentamengsel door. Roer nog circa 10 minuten, of tot de polenta dik en romig is.
    3. Voeg de kaas toe en roer nog 3 tot 4 minuten, of tot de kaas gesmolten is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties