Indiase kip van de barbecue

    (24)
    3 uur 30 minuten

    Dit Indiase gerecht lijkt veel op tandoori kip, maar is minder pittig. Laat de kip minstens 2-3 uur marineren zodat de smaken kunnen intrekken Dat maakt de kip absoluut lekkerder.


    25 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel verse gember, geraspt
    • 2 eetlepels knoflook, geperst
    • 1 dessertlepel gemalen kurkuma
    • 4 eetlepels magere yoghurt
    • 1 hele kip (1 1/2 kg), in stukken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3uur10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. In een grote kom gember, knoflook, kurkuma, zout en yoghurt mengen.
    2. Laat de kip 3 uur in de saus marineren.
    3. De barbecue aansteken en als de kooltjes gloeien de kip laten garen tot het vleessap helder is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (24)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren