Indiase kip van de barbecue

    Indiase kip van de barbecue

    3keer bewaard
    3uur30min


    25 personen hebben dit gemaakt

    Dit Indiase gerecht lijkt veel op tandoori kip, maar is minder pittig. Laat de kip minstens 2-3 uur marineren zodat de smaken kunnen intrekken Dat maakt de kip absoluut lekkerder.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel verse gember, geraspt
    • 2 eetlepels knoflook, geperst
    • 1 dessertlepel gemalen kurkuma
    • 4 eetlepels magere yoghurt
    • 1 hele kip (1 1/2 kg), in stukken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3uur10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:3uur30min 

    1. In een grote kom gember, knoflook, kurkuma, zout en yoghurt mengen.
    2. Laat de kip 3 uur in de saus marineren.
    3. De barbecue aansteken en als de kooltjes gloeien de kip laten garen tot het vleessap helder is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren