Steak met salsa

    Steak met salsa

    3keer bewaard
    25min


    Maak dit als eerste!

    Gegrilde biefstuk geserveerd met een salsa van komkommer, tomaat, ui en paprika.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kleine komkommer, fijngesneden
    • 1 grote tomaat, ontveld en fijngesneden
    • 1 kleine rode ui, fijngesneden
    • ½ gele paprika, fijngesneden
    • 4 eetl. fijngesneden vers korianderblad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Vermeng voor de salsa de komkommer, tomaat, ui, paprika, koriander en mosterd in een middelgrote kom.
    2. Verhit een geribbelde grillpan of grote koekenpan met antiaanbaklaag op hoog vuur. Bestrijk de biefstukken aan beide kanten met wat olie en leg ze in de pan. Bak ze aan elke kant 2 tot 3 minuten (voor rood); draai voor rosé het vuur iets lager en bak ze aan elke kant nog 2 tot 3 minuten; bak ze voor doorbakken aan elke kant nog 4 tot 6 minuten.
    3. Serveer ze met de salsa en geef er indien gewenst de Cajun aardappelschijfjes bij.

    Wist u dat?

    • Rundvlees bevat hoogwaardige eiwitten. Als u rundvlees combineert met groenten, peulvruchten en granen, kan het lichaam de eiwitten hieruit beter opnemen. * • Rundvlees bevat twee soorten ijzer: haem-ijzer en organisch ijzer. Plantaardig voedsel, zoals spinazie, bevat uitsluitend organisch ijzer. Als u een beetje rundvlees eet bij ijzerrijke groenten, kunt u het organische ijzer hieruit beter opnemen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren