Tagliatelle met groenten en blauwe kaas

    Tagliatelle met groenten en blauwe kaas

    2keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Broccoli en bloemkool leveren flink veel waardevolle voedingstoffen in dit lekkere en snelle gerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 g lange pasta, bijv. spinazietagliatelle
    • 225 g kleine broccoliroosjes
    • 225 g kleine bloemkoolroosjes
    • 170 g blauwe kaas, zonder de korst, kleingesneden
    • versgeraspte nootmuskaat
    • zout en zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook. Kook hierin de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 2 min. voor het einde van de kooktijd de broccoli en bloemkool toe. Giet de pasta en groenten af.
    2. Spoel de pan om en zet hem op laag vuur. Doe de kaas in de pan en laat hem onder regelmatig roeren langzaam smelten.
    3. Voeg de pasta en groenten weer toe en schep ze om met de gesmolten kaas. Laat alles goed doorwarmen. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren