Toscaanse bonensalade met tonijn

    Een vullende salade van witte bonen en tonijn in een dressing van olijfolie, citroensap, salie en peterselie. Heerlijk als bijgerecht.


    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 blikken (à 400 g) cannellinibonen of witte bonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 450 g tonijn uit blik (op pekel), uitgelekt
    • 1 rode ui, in ringen
    • 3 eetl. olijfolie
    • 3 theel. citroensap
    • 1 eetl. fijngesneden verse salieblaadjes
    • 1 eetl. fijngesneden verse peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Doe de bonen, tonijn, ui, olijfolie, het citroensap en de salie in een grote kom. Schep ze door elkaar.
    2. Strooi er vlak voor het serveren de peterselie over.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 10 collecties