Verse venkelsalade met citroensap

    Verse venkelsalade met citroensap

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    Maak dit als eerste!

    .

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 eetl. citroensap
    • 1 eetl. olijfolie
    • zout
    • 4 venkelbollen met groen (totaal 800 g)
    • 60 g Parmezaanse kaas, afgeschaafd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop in een schaal het citroensap, de olie, een snufje zout en 2 eetlepels water door elkaar.
    2. Snijd de venkelstelen en het groen af. De stelen hebt u niet meer nodig; snijd circa 3 eetlepels venkelgroen fijn en voeg ze toe aan de dressing. Snijd de bollen overlangs doormidden en vervolgens dwars in dunne plakjes. Houd ze apart. Schep ze door de dressing in de schaal. Verdeel er vlak voor het serveren de geschaafde kaas over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren